Coșul tău

În 2018  a luat naștere ideea realizării unei dezbateri mai elaborate în privința problemelor cu care se confruntă experții în achiziții publice în România, concept ce s-a materializat prin realizarea unei Conferințe Naționale la Cluj-Napoca. Firma noastră a fost sponsorul acestei inițiative, coordonată de colegul nostru specialist în domeniu, Florin Popovici și reprezentantul produsului nostru ProcessPlayer

La Conferința Expert Achiziții Publice au participant în jur de 80 de persoane, reprezentante atât a instituțiilor din mediul public, cât și privat, precum: Club Sportiv Municipal Oradea, Primăria Comunei Arieșeni, Municipiul Bacău, Oraș Ștefănești, Regia Autonomă de Termoficare Cluj Napoca, Garda Forestieră Suceava, Direcția de Asistență Socială Turda și Sighetul Marmaței, Compania de Apa SA Buzău și Someș, SNTFC CFR Călători SA. Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gh. Preda” Sibiu, Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare Pentru Tehnologii, Regia Autonomă a Domeniului Public, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, USAMV Cluj, Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Cluj, Biblioteca Județeană Octavian Goga, Cluj, Consiliul Județean arad etc. 

Alături de colegii noștri Florin Popovici și Daniel Homorodean, care au prezentat beneficiile și funcționalitatea folosirii sistemului informatic ProcessPlayer Achiziții la nivel de instituție, au luat cuvântul și lectori de seamă în domeniul achizițiilor publice din România. Dintre aceștia îi putem aminti pe:

  • Octavian Constantinescu (Expert achiziții publice, formator achiziții publice și expert investiții finanțate din fonduri publice) care ne-a vorbit despre modificările aduse actelor normative din domeniul achizițiilor publice în 2018
  • Florin Irimia (Avocat specializat în domeniul achizițiilor publice) 
  • Valeria Tudora (consultant în domeniul achizițiilor publice, expert în management de proiecte, formator) care a realizat o dezbatere privind negocierea fără publicare prealabilă.
  • Milica Ecaterina Dobrota (Expert achiziții publice, formator, expert contabil) a discutat despre problema subcontractanților.
  • Jenica Ioan (specialist în activități de buget, finanțe și contabilitate în administrația publică locală și nu numai) 
  • Bogdan Costaș (specialist în ştiinţe economice şi juridice, doctor în management).